Om Os

Hver dag bestræber vi os på, at vores gæster får en uforglemmelig og autentisk oplevelse. Her er det som at sidde i en hyggelig cafe i hjertet af en af Marokkos storbyer.

Hyggelig Atmosfæsre

Dejlig og hyggelig atmosfære, takket være rolig belysning og dæmpet musik, der sørger for at samtalen forbliver påvirket af lydniveauet.

Nyd Vores Vandpibe

Hos os kan vi tilbyde et stort udvalg af vandpiber, i mange forskellige former og størrelser. Herudover tilbyder vi selvfølgelig også alle de mest populære tobaksvarianter til vandpiberne, fra Social Smoke, Al-Fakher og Nakhla, som er blandt de førende mærker i branchen.

Marokkansk Stil

Hos Casablanca Lounge Cafe lever vi op til vores navn. Cafeen er indrettet således, at du kan nyde vores smagfulde vandpiber i hyggelige og autentiske omgivelser, inspireret af indretningsstilen fra Marokkos største by, Casablanca.

Marokkansk Te

Det er ikke et rigtig marokkansk koncept, uden muligheden for at få serveret den populære marokkanske myntete. Teen, som oprindeligt går under navnet attay be na’na, er en grøn te, der brygges med mynte og tilføjes sukker. Den marokkanske myntete har i flere hundrede år haft en stor kulturel betydning i Marokko.

Selskaber Og Fester

Står du og skal afholde en fest eller et arrangement? Det har du mulighed for hos os. Vores cafe har plads til op til 100 personer, samt personale og kapacitet nok til at sikre samtlige deltagere en uforglemmelig sammenkomst. Kontakt os i dag, for at høre mere om hvad vi kan gøre dig.

Familie, Venner Og Bekendte

Du kan trygt medbringe familie, venner, bekendte eller sågar en date, til vores hyggelige vandpibecafe i midten af Odense. Uanset dit selskab, står vi altid klar med servering af smagfulde vandpiber, forfriskende drikkevarer, samt lækre desserter.

Det er ikke ”bare” en vandpibecafe. Det er vores eget lille stykke af Casablanca, som vi er stolte af og ønsker at dele med vores gæster.

En Lounge Bar Til Alle

Hos os i Casablanca Odense, er gæsterne i fokus, og kvalitet og højt serviceniveau har altid førsteprioritet. Vi bestræber os efter at give samtlige af vores gæster en uforglemmelig oplevelse, i hyggelige og autentiske omgivelser, som er inspireret af indretningsstilen fra Marokkos største by, Casablanca, som vi elsker og holder af.

Maden i køkkenet er lavet med kærlighed med kvalitet og hygiejne for øje. Forkæl dine sanser med fantastisk smag, når vi serverer alt fra smoothies til cocktails og desserter. Vandpiberne er af høj kvalitet og med den bedste tobak i byen.

Vi Er Eksperter I Vandpiber

Hos Casablanca Lounge Cafe er vi specialiseret i vandpiber og har mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvandpiber til dit selskab og et endnu større udvalg af vandpibetobak. Her er kvaliteten det vigtigste, for at sikre den bedste smag og røg. Hos Casablanca tilbyder vi derfor kun vandpibetobak fra Social Smoke, Al-Fakher og Nakhla – de bedste på markedet.

Er du interesseret i vandpiber og ønsker de bedste modeller til privaten? Vi har en webshop fyldt med de bedste vandpiber, vandpibetobak, tilbehør og pakke-deals. Her kan du også leje vandpiber, hvor vi leverer alt udstyret lige til døren. Derudover kan du få takeaway på drinks, cocktails, snacks. Vi rykker ud med alt det, du skal bruge.